Jövő tavaszra tették át a Fáraó Ralit

130827 pharaons 2012 zapletalEgyiptom, a fenséges ország és egy ősi kultúra hazája, az elmúlt három évben mély politikai és társadalmi változásokat élt át. Az ilyen nagyságrendű változások sosem fájdalommentesek, és az elmúlt hetekben Egyiptomban sincs ez másképp, mindenesetre most minden arra utal, hogy a nehezén már túlvannak, és ez az erős ország hamarosan a stabilitás és a modernitás útjára lép.

Több mint harminc éve Egyiptom mágikus sivataga ad otthont a rangos Fáraó Ralinak, a FIA Világkupa és a FIM Világbajnokság futamának. Ezt a nemzetközi eseményt megszervezni nagy kaland, melyet mindig dédelgettünk, és élveztük, hogy megoszthatjuk a versenyzőkkel és csapataikkal. És mindenek felett mindig azon voltunk, hogy a lehető legprofibb módon és határtalan szenvedéllyel valósítsuk meg.130827 pharaons 2012 al-mutaiwei

Változatlanul élvezzük üzleti partnereink, a helyi és a katonai hatóságok, valamint a nemzetközi szövetségek támogatását abban, hogy folytassuk a verseny szervezését a megadott idén októberi időpontra, és valóban minden jel arra mutat, hogy Egyiptom készen állhat arra, hogy biztonságos hátteret biztosítson egy izgalmas versenyhez. Azonban megértjük a versenyzők és családjaik aggodalmait is, és szeretnénk ezeket az érthető aggodalmakat tiszteletben tartani.

130827 pharaons 2012 speedbrainMindezt figyelembe véve és az egyiptomi hatóságokkal és a nemzetközi szövetségekkel (FIM és FIA) való konzultációt követően úgy döntöttünk, hogy a 2013-as Fáraó Ralit 2014 májusára halasztjuk. Ez egy nehéz döntés volt, rajtunk kívül álló körülmények miatt, de a versenyzők támogatásával és bizalmával a legjobb körülmények között folytathatjuk majd szenvedélyes munkánkat.

Hálás köszönetünket fejezzük ki az egyiptomi turisztikai minisztériumnak, a nemzetközi szövetségesnek (FIM és FIA) és a versenyzőket, akik támogattak és megértettek minket, és elfogadták az új dátumot. A Fáraó Rali nekik köszönhetően tovább él.

Címkék: , , , ,